lauantai 30. maaliskuuta 2013

Virkkaamalla koristeltu muna

Hopsulahei. Tässä on nyt sitten tämän pääsiäisen munatuotos. Ei mitenkään monimutkainen tehdä, mutta ihan hirveen sotkuista puuhaa oli. Pohjana on styrox-muna. Virkkasin langasta perinteiseen tapaan ketjusilmukoita, ja sitten vaan kiertämään nauhaa liiman avulla munan ympärille. Lopuksi vielä laitoin virkatun kukan koristeeksi. Eipä kuitenkaan mennyt niin kuin Störmsössä ;)


Oli vähän hankala arvioida, paljonko pitää ketjusilmukoita tehdä, joten kesken kaiken jouduin virkkaamaan lisää, vaikka olin jo osaksi liimannut nauhaa. Onneksi en katkaissut lankaa välillä. Toiseksi liima ei meinannut toimia millään tässä langassa. Jouduin painamaan nauhaa tiukasti ennen kuin se jäi kiinni, sitten liimaantui sormetkin jo samalla ja irrottaessa lähti nauha taas irti munasta :)

Muutaman kerran jo iski katumus päälle, että pitääkö sitä kaikenlaista projektia aloitella. Olis pitänyt olla varmaan sellaista superliimaa, jolla saa liimattua itsensä kattoon kengistä pää alaspäin, ja silti pysyy.Erilaisia materiaaleja oli mietinnässä tänä vuonna. Päädyin lankaan, sillä tänä vuonna lankaprojektit ja kutominen ovat olleet alkuvuodesta työn alla. Tulipa tästäkin taas opittua, ja nyt se on sitten valmiina :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pieni viesti on suuri ilo. Ihanaa päivää sinulle :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...