maanantai 13. toukokuuta 2013

Do it yourself -Perhonen

Askarteleminen on mielestäni ihanaa, varsinkin kun sitä saa tehdä omaan tahtiin ja fiiliksen mukaan. Lupasin eilen laitella tänne postausta korteista, jotka lähtivät eilen äideille. Keväiseen toukokuuhun sopivat keväiset perhoset. Lajikkeista ei hirveästi ole latinankielisiä nimiä tarjolla, mutta sisustus-intoilijoiden sukuun ne kuuluvat :)


Materiaalina oli italialainen sisustuslehti. Rahtasin niitä mukana viime reissulta kotiin, kun ne ovat siellä edullisempia. Tämä perhosmuotti on leivontasetistä. Siihen lisäksi paperinarua ja liimaa.

Sivuilta etsin sopivia väriteemoja. Auts, kun teki kipeää rikkoa lehti, mutta onneksi se ei ollut ainoa. Paperi oli riittävän paksua. Tosin näitä voi tehdä mistä paperista vaan, vaikka sanomalehdestä. Ja asenne-perhosia voi tehdä mitä erikoisimmista materiaaleista.


Leikkasin muotilla aina kaksi perhosta, ja liimasin ne keskikohdalta yhteen. Paperinarusta sidoin vartalon.


Tässä muutamia tuotoksia valmiina kuivumassa.


Lopuksi liimasin perhosen korttiin kiinni. Nämä kortit lähtivät sitten kahteen kotiin eilen. Muuten eihän pehosten ole tarjoitus olla kotelossa jatkuvasti, vaan sitten tulee toukkavaihe, ja sen jälkeen uljas perhonen lähtee maailmalle :)

6 kommenttia:

Pieni viesti on suuri ilo. Ihanaa päivää sinulle :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...